[ Inici ] [ El museu ] [ Informació ] [ Exposicions ] [ Activitats ] [ Benvinguda ] [ Actualitat ] [ Contactar ]

 

 


 


 

   

:: Exposicions

     
  Avelino Pi, Fotografia de l'Esport(Gener 2010-febrer-2010)

 

El passat 3 de desembre es va inaugurar a la Sala d’Exposicions de Ca n’Ametller, l’exposició Avelino Pi, Fotografia de l'Esport, produïda per la Fundació La Caixa i que recull un ampli i representatiu recull de les fotografies del Sr. Avelino Pi, un dels grans professionals de la fotografia del país i un autèntic free-lance en matèria de fotografia esportiva, amb una llarga trajectòria ja que es va donar a conèixer pels seus treballs als Jocs Olímpics de Munic el 1972. Llegir més »

 

     
  La guerra del Francès a Molins de Rei (Gener 2009-febrer-2009)

 

Produïda pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, amb la col·laboració, entre altres, de l’Ajuntament de Molins de Rei, i comissariada per la historiadora molinenca Conxita Solans i Roda, l’estada d’aquesta exposició itinerant a Molins de Rei s’emmarca dins del cicle d’activitats per a la commemoració dels dos-cents anys de la Guerra del Francès a Molins de Rei (1808-1814). Llegir més »

     
  Ara fa 3,5 milions d'anys. El camp dels ninots (abril 2009-maig 2009)

 

El camp dels ninots és un jaciment arqueopaleòntologic situat al municipi de Caldes de Malavella (La Selva -Girona). Es tracta d'un jaciment singular i únic a l'estat espanyol, el qual es va començar a investigar l'any 2003 i que en aquests anys de recerca ha posat al descobert gran quantitat de dades per a la investigació paleontòlogica, geològica i paleobotànica internacional. Llegir més »

     
     
  DDT Ficcions Originals (setembre 2008-Novembre 2008)

 

En el marc de la Festa Major de S. Miquel vam inaugurar l’exposició DDT, Ficcions Originals, dins del que vam anomenar una Festa Major de “cine”. Dos mesos després, en el moment de la seva clausura, aquesta exposició ha estat un èxit absolut, sense precedents en la història de la sala de Ca n’Ametller. Llegir més »

 

     
     
   

»

 

     
     

 

 

 

L.